TAHNIAH kerana mengambil langkah bijak dan pantas. Anda boleh bayar menggunakan Online Banking ataupun menggunakan Kredit/Debit Kad.

Kalau tak ada online banking jangan risau kerana sistem kami ni juga boleh accept debit/kredit card yang mana memudahkan anda membuat pembayaran secara online menggunakan kad ATM (kad debit) anda.

Anda hanya perlu masukkan nombor kad dan nombor VCC (3 nombor yang tertera di belakang kad ATM anda tu). Kad ATM sekarang kalau ada tulis VISA atau MASTERCARD boleh digunakan sebagai debit kad. Sama fungsi macam kad kredit juga.

Kalau anda ada kredit kad boleh juga gunakan kredit anda untuk membuat pembayaran secara online.  

Saya dah mudahkan urusan anda. Jadi, anda tak perlu susah-susah pergi bank untuk cash deposit, segalanya di hujung jari anda sahaja.

Sekali lagi saya maklumkan, Harga Asal : RM180/botol + RM10 Pos = RM190

Tapi sekarang ni kami ada promosi :

PAKEJ A (Beli 2 PERCUMA 1) : RM360 FREE POS 

PAKEJ B (Beli 3 PERCUMA 2) : RM540 FREE POS 

PAKEJ C (Beli 6 PERCUMA 6) : RM1080 FREE POS 

PAKEJ D (1 Botol) : RM180 + RM10 Pos 

Untuk pakej A, B atau C, jika anda membuat pembelian HARI INIsaya bagi lagi FREE GIFT M’SWEET PERCUMA.

FREE GIFT ini  terhad kepada  yang terawal dan sementara stock masih ada sahaja.

 

Sebelum anda nak sembuh sepenuhnya dari diabetes, saya ingin maklumkan sekali lagi bahawa diabetes ni lifestyle disease. Berpunca dari pemakanan dan cara hidup kita. Kena yakin setiap penyakit pasti ada ubatnya.  

Masalah diabetes bermula apabila pankreas kita gagal berfungsi dengan baik untuk mengeluarkan insulin bagi mengawal kadar gula dalam darah.

Selain dari pengeluaran insulin, pankreas juga berfungsi sebagai organ yg bertanggungjawab untuk mencernakan protein.
So, untuk rawat diabetes agar betul2 sembuh, kita kena ‘rehatkan’ pankreas kita dari bekerja kuat.

Bila pankreas kira dapat rehat dengan secukupnya barulah pankreas kita dapat baik pulih.

Ibaratnya, anda ada luka di tangan, tapi belum sempat nak penuh sepenuhnya anda gunakan tangan tu buat kerja2 berat dan menyebabkan luka sedia ada tak sempat nak sembuh dan menjadi semakin parah.

Ok , dalam ilmu kaedah rawatan kencing manis yg saya dapat dari Dr Amin ni, beliau sarankan ‘teknik rehatkan pankreas’.

Dalam kaedah ini, pantang yang beliau tetapkan adalah gula, karbohidrat ( contoh nasi, roti) & protein haiwan seperti ayam, daging ikan dan lain2. Pendek kata, beliau nak kita jadi vegetarian 100% selama 3 bulan pertama..

Tapi saya kira cara ni maybe terlalu extreme bagi sesetengah orang. So saya gabungkan dgn kaedah dari Dr Hafiz Sulaiman yg mana beliau kata boleh ambil protein & karbohidrat tapi dalam kadar yg sederhana. Dalam kaedah Dr Hafiz, selain gula, beliau sarankan pantang makan makanan yang berasaskan gandum.

Biasa yg kita tau diabetes ni disebabkan makan manis. Namun tak ramai yg tahu makan makanan berasaskan gandum terutamanya roti juga menjadi penyumbang kepada diabetes ni. Selain mempunyak Indeks Glisemik (GI) yang tinggi, bahan2 yg berasaskan gandum ni mengandungi gluten yg boleh merosakkan usus badan kita secara perlahan-lahan.

So nasihat saya, bagi pesakit kencing manis, pantang utama mereka adalah GULA & makanan berasaskan GANDUM..

Manakala protein haiwan & karbohidrat hanya boleh diambil dlm kuantiti sederhana.

Untuk 3 bulan pertama ni saya sarankan stop minum air manis dan makanan yg berasaskan gandum terutamanya roti.

Then kena banyak minum air masak.

Dalam diet makanan seharian pula, kena kurangkan makan nasi dan banyakkan makan sayur hijau terutamanya peria katak. 

Saya syorkan dalam 1 pinggan nasi tu, kalau boleh 1/2 portion adalah sayur, 1/4 nasi , 1/4 lauk. Bila makan tu nanti kita kenyang sebab makan banyak sayur, bukannya sebab makan nasi.

Berdasarkan analisis dan kajian yang telah saya jalankan selama ini, sekirannya bacaan anda melebihi 12mol, saya sarankan rawatan gozout selama 5 bulan. Pakej yang sesuai bagi anda ianya pakej B, beli 3 PERCUMA 2 botol.

Sekiranya bacaan anda dalam lingkungan 8-12, boeh ambil pakej A yakni 3 bulan rawatan dah boleh nampak kesan positif jika anda benar-benar ikut saranan saya di atas.

Saya tak galakkan pembelain 2 botol ke bawah kerana ianya merugikan anda. Malah, promosi ini tak tau sampai bila, ianya akan tamat pada bila-bila masa sahaja.

Apa2 pun, semuanya terpulang pada anda. Kalau anda hanya mahu mencuba ambil sahaja 1 atau 2 botol, tapi kalau nak sembuh dari kencing manis, saya sangat sarankan rawatan selama 5 atau 12 bulan.

.

Berikut Merupakan Harga Bagi Mereka Yang Membuat Tindakan BIJAK Dengan Membuat Tempahan HARI INI!

Pakej A
Pakej B
Buy 2 FREE 1
(Total 3 Botol)
Buy 3 FREE 2
(Total 5 Botol)
RM360
RM540
Free M’SWEET 1 Botol
Free M’SWEET 2 Botol
Pos Percuma
Pos Percuma
Jimat Sebanyak RM190
Jimat Sebanyak RM370
Pakej C
Pakej D
Buy 6 FREE 6
(Total 12 Botol)
1 botol tiada diskaun
RM1080
RM180
Pos Percuma
Pos RM10
Free M’SWEET 3 Botol
Tiada Free Gift
Jimat RM1100
Tiada Penjimatan

.

Diingatkan sekali lagi, anda hanya akan dapat FREE M’SWEET sekiranya membuat tempahan HARI INI.  

.

Sebaik sahaja masa di bawah tamat, anda tidak akan dapat lagi melihat tawatan PERCUMA di atas buat selama-lamanya.

.

Jika anda ingin melakukan pembayaran secara manual, sila buat pembayaran ke dalam akaun berikut

A&A MARKETING RESOURCES

MAYBANK: 553010590958
CIMB: 8601825354
admin@cypreme.my

Lepas bank in bagi maklumat berikut 

Nama :
Alamat :
No. Tel :
Kuantiti :
Produk :

dan email ke admin@cypreme.my

.

.

Jika anda hanya perlukan pemanis M’SWEET, anda boleh membelinya secara berasingan dengan klik di sini

butang-dapatkan-sekarang-mesotropin2

Jika anda ada sebarang masalah sila klik gambar di bawah untuk whatsapp kami secara automatik
 WhatsApp
atau
 
 Sila Call/SMS/WhatsApp
GOZOUT dan hantar Ke 011 – 1336 0356 (En Nasrul)